Winkelwagen

Geen artikelen € 0,00

Veilig betalen!

Betaalmethoden

WELKE BETAALMETHODEN ZIJN ER?

Online winkelen bij Tuinhaardonline.nl is gemakkelijk en veilig. Elke betaalmethode heeft een beveiligde pagina waardoor uw privacy gegarandeerd is.

Voor het aanmaken en verwerken van de betalingen van uw bestelling werken wij samen met een betrouwbare partner: Sisow. Dit is een organisatie die gespecialiseerd is in online betalingsverkeer.

Met Sisow kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in een beveiligde internet betaalomgeving met diverse soorten betaalmogelijkheden zoals iDEAL, Mastercard, Visa Maestro, Paypal en Bancard/Mister Cash. 

1.  iDEAL 

Doet u aan internetbankeren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan heeft u toegang tot iDEAL, de gemakkelijkste manier van betalen op internet.

Kies op de betaalpagina voor betalen met iDeal. Dit werkt hetzelfde als internetbankieren via je eigen bank.

  • Selecteer de bank waar u uw online bankzaken regelt. U komt dan in het vertrouwde betaalprogramma van uw eigen bank terecht. De gegevens van uw aankoop zijn hier al ingevuld.
  • Na goedkeuring van de betaling, ontvangt u een bevestiging van uw bank.
  • Hierna keert u weer terug naar de website van Tuinhaardonline.nl

WAAROM ZOU U KIEZEN VOOR IDEAL?

  • U betaalt snel, simpel en veilig online via uw eigen bank.
  • U heeft geen speciale software nodig om iDEAL te gebruiken.
  • Uw bestelling kan direct worden verwerkt!
  • Betalen met iDEAL is bij Tuinhaardonline.nl altijd volledig gratis. 

2.  CREDITCARD

Op de betaalpagina kiest u het type creditcard waarmee u gaat betalen. Daarna vult u het creditcardnummer in, de vervaldatum en de CVC-code. CVC staat voor Card Verification Code. Dit is een 3-cijferige code, die u achterop de creditcard vindt. Op de strip waarop uw handtekening staat, vindt u ook een reeks cijfers. De laatste drie cijfers vormen de CVC-code. 

3.  MAESTRO

Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen vanuit België. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van Maestro, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

4.  AFTERPAY

AfterPay voert voor Tuinhaardonline.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u na 3 dagen per e-mail een digitale factuur van AfterPay ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Tuinhaardonline.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 250 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 350.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website. Voor deze betaalmethode wordt een toeslag van € 0,99 in rekening gebracht.

5.  PAYPAL

Op de betaalpagina kunt u kiezen om met PayPal te betalen. Hiervoor is een PayPal-rekening nodig.  

6.  MISTERCASH

Mistercash is een Belgisch betaalsysteem en te vergelijken met het iDeal-systeem in Nederland.

Via een betaalkaart kunt u uw betaling doen, die meteen wordt verwerkt door het betaalsysteem van Tuinhaardonline.nl  Vervolgens komt u op het betaalscherm van uw eigen bank, waar u de resterende gegevens invoert: het nummer van de kaart en de vervaldatum. 

7.  VOORAF OVERMAKEN

Als u kiest voor deze betaalmethode, dan kunt u het bedrag vooraf via uw eigen bank overmaken op onze bankrekening. Het pakket kan dan verzonden worden zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. U ontvangt van ons een Proforma factuur op uw e-mailadres en betaalt deze met vermelding van het bestelnummer / debiteurennummer. Zodra de betaling bij ons binnen is, wordt uw bestelling zo snel mogelijk per DHL pakketdienst verzonden.

  • Gemakkelijk en veilig zelf het bedrag overmaken via uw eigen bank
  • Vermeld het bestelnummer bij de overschrijving
  • Houd rekening met een langere verwerktijd dan andere betaalmethoden (1-3 dagen)

Rekening informatie

U kunt het bedrag overschrijven op het volgende Rabobank rekeningnummer: NL39RABO0157569160
ten name van: Brave International B.V.

Let op: Als u beschikt over internetbankieren van de ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank kunt u ook met iDEAL betalen. Dan kunnen we uw bestelling direct verwerken omdat iDEAL ons binnen enkele minuten kan bevestigen dat de betaling is gelukt. Ook iDEAL is geheel kosteloos in gebruik, er worden geen extra transactiekosten berekend.

8.  BETALEN ONDER REMBOURS

Bij het bestellen onder rembours betaalt men aan de chauffeur bij aflevering van het product. De betaalkosten voor rembours zijn € 12,50. Alleen contante betaling is mogelijk.

VEILIG BETALEN MET SSL-CERTIFICAAT

SSL-certificaten zorgen voor een beveiligde verbinding tussen de bezoeker en de server. Gegevens worden hierdoor veilig verzonden en kunnen niet in handen van derden vallen.

FACTUUR EN BETALING

Als u online een bestelling plaatst, dan wordt deze automatisch geregistreerd. Per e-mail ontvangt u een bevestiging waarin alle details van uw bestelling overzichtelijk op een rij staan. Zo weet u ook dat zowel de bestelling als de betaling gelukt is. 

BETALING LUKT NIET

Wanneer de betaling niet lukt, kan dat verschillende oorzaken hebben. Neem hierover contact op met onze klantenservice.